Sprzedam drzwi i okno balkonowe
Sprzedam drzwi i okno balkonowe
Sprzedam okno plastikowe Drutex wymiar 1750x1300 antracyt (pełna specyfikacja w załączniku) oraz drzwi balkonowe podwójne wzmocnione Drutex (profil przystosowany do montażu klamki i zamka) 2140x1300 w kolorze antracyt (pełna specyfikacja w załączniku). Elementy całkowicie nowe jeszcze w foli - zmieniała się koncepcja budynku i stały się niepotrzebne.
Cena zimowa obydwu elementów 3280 pln (letnia 4250 pln). Sprzedam obydwa za 2000 pln z możliwością negocjacji.
tel. 727686942
Cena zimowa obydwu elementów 3280 pln (letnia 4250 pln). Sprzedam obydwa za 2000 pln z możliwością negocjacji.
tel. 727686942
- Załączniki
-
- drzwi.jpg (26.48 KiB) Przejrzano 20449 razy
Re: Sprzedam drzwi i okno balkonowe
proszę o info na pw
jestem zainteresowany

-
Aktualne?
W tej chwili masz okazję poznać sztukę filmową Zaułek koszmarów bez opuszczania mieszkania! Bez skrępowania uruchom cały film Zaułek koszmarów. Zastanawiasz się gdzie obejrzeć cały film lektor pl?
Jestem zainteresowana
Jeśli szukasz miejsca, gdzie możesz obejrzeć swoje ulubione filmy i seriale, to vider.online jest dla Ciebie. Oglądaj Piotruś Pan i Wendy bez wychodzenia z domu!
-
ostatnio znalazłem super stronę, na której można obejrzeć filmy i seriale online https://filmydlakazdego-24.pl