Witam, jestem nowym mieszkancem osiedla w Książenicach i mam pytanie do obecnie mieszkajacych.
Jakiego macie dostawce internetu? Czy musze skorzystac z firmy wlantech jesli chodzi o światlowod? Czy są jakies inne lepsze opcje? To samo pytanie o telewizje.
Pozdrawiam
Internet na osiedlu
Re: Internet na osiedlu
odwrotnie - światłowód robi tylko netfala. Wlantech obsługuje sieć bezprzewodową.
Michał
Michał
-
Witam.
W ostatni piątek dzwonili do mnie z ORANGE z pytaniem, czy jesteśmy zainteresowani światłowodem, bo będą zmieniać na Spacerowej. Teraz mamy Neostradę na kablach chyba z miedzi (nie znam się na tym, ale na pewno nie jest to światłowód). Podali termin realizacji zmiany łącza na połowę sierpnia b.r. Może w innych lokalizacjach też planują?
Pozdrawiam,
Grażyna
W ostatni piątek dzwonili do mnie z ORANGE z pytaniem, czy jesteśmy zainteresowani światłowodem, bo będą zmieniać na Spacerowej. Teraz mamy Neostradę na kablach chyba z miedzi (nie znam się na tym, ale na pewno nie jest to światłowód). Podali termin realizacji zmiany łącza na połowę sierpnia b.r. Może w innych lokalizacjach też planują?
Pozdrawiam,
Grażyna
Tak, z miedzi. Ale wymiana nastąpi tam, gdzie dziś Orange ma swoją sieć.
M
M